Zaalhockey

Sinds seizoen 2014-2015 is zaalhockey weer in beeld bij MHC.

Tijdens de winterstop kunnen teams doorgaan met trainen in de zaal. De zaalhockeytrainingen vinden plaats in de Sporthal "Driedorp" in Wagenberg.

Elk seizoen neemt de Technische Commissie met de teams contact op welk team er in de zaal wil trainen. De trainingsdag (afhankelijk van beschikbaarheid) en -tijden worden apart gecommuniceerd aan de teams.

Contributie
De contributie voor zaalhockey wordt apart gefactureerd/geïncasseerd aan de leden die zich hiervoor hebben opgegeven. De zaalhockeycontributie voor seizoen 2015-2016 is vastgesteld op € 27,50 per lid.