MHC website 1.jpg MHC website 10.jpg MHC website 11.jpg MHC website 12.jpg MHC website 13.jpg MHC website 14.jpg MHC website 15.jpg MHC website 16.jpg MHC website 17.jpg MHC website 18.jpg MHC website 19.jpg MHC website 2.jpg MHC website 20.jpg MHC website 21.jpg MHC website 22.jpg MHC website 23.jpg MHC website 24.jpg MHC website 3.jpg MHC website 4.jpg MHC website 5.jpg MHC website 6.jpg MHC website 8.jpg MHC website 9.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

TrimhockeyWilt u of uw zoon/dochter wel graag trainen maar liever niet meedoen aan de competitie? MHC biedt hen de mogelijkheid 'trimhockey' aan. 

Een trimhockeylidmaatschap wil zeggen een trainingslidmaatschap. Wekelijks kunnen onze trimleden onder leiding van een seniorlid te hockeytechniek leren. Af en toe wordt er met een trimhockeyteam van een andere vereniging een oefenwedstrijd gespeeld.

Veel van de trimleden van MHC zijn ouders van jeugdleden. Ze zijn enthousiast over omdat het een leuke sport is en lekker buiten in beweging zijn, ze geen wedstrijdverplichting hebben en ze zo vaak beter hun kinderen begrijpen op het veld tijdens de competitie. 

Een trimlid is echter niet gerechtigd om een of meerdere competitiewedstrijden te spelen. De contributie van een trimlidmaatschap is minder dan een regulier lidmaatschap, waardoor het spelen van competitiewedstrijden als trimlid onrechtvaardig is. Een trimlid is niet verzekerd bij de KNHB voor wedstrijden in de competitie, maar enkel voor de trainingsuren bij MHC.


 

Junioren

Jongste jeugd

Senioren

Hoofdsponsor

Vacaturebank

Bovelander toernooi

Sponsor