Spelregels in een notendop

Voor iedereen die meer wil weten over hockey is een boekje gemaakt "spelregels in een notendop". Het boekje is bedoeld als handleiding voor beginnende hockeyers of ouders van hockeyende kinderen die het spel beter willen leren begrijpen.

De uitleg is zo kort en leesbaar mogelijk gehouden en bevat dus niet de volledige regelgeving. Hiervoor verwijzen wij naar het officiële reglement veldhockey.

Reglement veldhockey
Voor de volledige regelgeving van veldhockey kunt onderstaand in de bijlage het officiële reglement veldhockey lezen.