MHC website 1.jpg MHC website 10.jpg MHC website 11.jpg MHC website 12.jpg MHC website 13.jpg MHC website 14.jpg MHC website 15.jpg MHC website 16.jpg MHC website 17.jpg MHC website 18.jpg MHC website 19.jpg MHC website 2.jpg MHC website 20.jpg MHC website 21.jpg MHC website 22.jpg MHC website 23.jpg MHC website 24.jpg MHC website 3.jpg MHC website 4.jpg MHC website 5.jpg MHC website 6.jpg MHC website 8.jpg MHC website 9.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Reglementen

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden van MHC kunt u hier openen met de PDF-bijlage.


Gedragscode
MHC is een groeiende vereniging. De leden willen in de omgang met elkaar weten waar ze aan toe zijn en met wie ze te maken hebben. Waar heb ik me aan te houden, als speler, als trainer/coach, als bestuurder? En met wie heb ik te maken, wat kan ik bijvoorbeeld verwachten van het bestuur- en commissieleden, trainers en coaches? Meestal hebben wij hiervan een redelijk beeld op basis van gewoonte en ervaring. Maar het komt ook voor dat dingen niet zonder meer duidelijk zijn. 

Er zijn daarom, binnen onze vereniging, een aantal afspraken gemaakt. Deze afspraken worden momenteel vastgelegd in een Gedragscode.

Ieder lid van onze club, iedere commissie, iedere vrijwilliger moet zich thuis voelen bij MHC. De sfeer en hoe men zich gedraagt is hierin bepalend. 
Die houding en die waarden worden in de code omschreven en toegelicht.

Binnenkort kunt u hier de Gedragsregels lezen.

Beleidsplan
Het afgelopen seizoen 2014-2015 is er door de beleidscommissie en met inspraak van MHC een plan gemaakt voor de komende jaren. Dit beleidsplan is voorgelegd en aangenomen in de Buitengewone Algemene Ledenvergadering op 24 juni 2015.

Wenst u het beleidsplan van MHC in te zien kijkt u dan op onderstaande bijlage.

 

Junioren

Jongste jeugd

Senioren

Hoofdsponsor

Vacaturebank

Bovelander toernooi

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsor