Inschrijven/uitschrijven

Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet; uw gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Er wordt op basis van uw gegevens meteen een inschrijfformulier gemaakt. Deze wordt naar u gemaild en kunt u uitprinten, ondertekenen en per post versturen of afgeven bij de ledenadministratie. Dit scheelt u en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten.

Proeflid worden
MHC biedt de mogelijkheid kennis te maken met de hockeysport voordat u of uw kind(eren) definitief lid worden. Wij vragen u het inschrijfformulier in te vullen en deze goed te bewaren. Een proeflid mag 3 gratis proeftrainingen meedoen. U ontvangt een bericht waar, wanneer en bij wie de proeftrainingen kunnen worden gevolgd.

Bent u na de proeftrainingen er zeker van om lid te worden stuurt u dan het inschrijfformulier getekend op.

Proefleden hebben sportieve kleding, scheenbeschermers en sportschoenen nodig. Een bitje wordt geadviseerd. Gedurende de proeftrainingen kan een hockeystick van de vereniging worden geleend.

Wij zien u graag op het hockeyveld. Heeft u nog vragen? U kunt altijd een mail sturen naar [email protected].

Trimlid worden
Wilt u wel trainingen maar liever geen competitie spelen? Dat kan bij MHC.
Geeft u op het inschrijfformulier aan, bij opmerkingen, dat u trimlid wenst te worden.

Lidmaatschap uitschrijven
Een verenigingsjaar bij de Madese Hockey Club loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het volgende jaar.

Een lidmaatschap kan worden opgezegd voor het volgende seizoen. U kunt schriftelijk opzeggen door middel van een e-mail te sturen naar [email protected]

De schriftelijke opzegging van het lidmaatschap dient voor 1 mei van het lopende seizoen te zijn ontvangen door de ledenadministratie.

Zegt u onverhoopt na 1 mei en voor 1 juli op ,  voor het daaropvolgende seizoen dan berekenen wij u minimaal de KNHB bijdrage en 25 € administratie en organisatiekosten .

Mocht u onverhoopt tussentijds in het lopende seizoen  een lidmaatschap willen beëindigen wordt, afhankelijk van de opzegdatum, een gedeelte van de jaarlijkse contributie in rekening gebracht.

Voor opzeggingen, in het lopende seizoen, in de periode 1 juli t/m 1 januari geldt een restitutie van 50% van de jaarlijkse contributie.

Voor opzeggingen, in het lopende seizoen, in de periode van 1 januari t/m 30 juni geldt geen restitutie van de jaarlijkse contributie.