MHC website 1.jpg MHC website 10.jpg MHC website 11.jpg MHC website 12.jpg MHC website 13.jpg MHC website 14.jpg MHC website 15.jpg MHC website 16.jpg MHC website 17.jpg MHC website 18.jpg MHC website 19.jpg MHC website 2.jpg MHC website 20.jpg MHC website 21.jpg MHC website 22.jpg MHC website 23.jpg MHC website 24.jpg MHC website 3.jpg MHC website 4.jpg MHC website 5.jpg MHC website 6.jpg MHC website 8.jpg MHC website 9.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Lidmaatschap

Een regulier lidmaatschap bij MHC houdt in dat u de gelegenheid wordt geboden om te trainen en mee te doen aan de competitie. 

De teamindeling gebeurd volgens de categorie-indeling van de KNHB. Ook de contributie wordt jaarlijks vastgesteld op basis van deze indeling.

Op een lidmaatschap van MHC zijn de algemene voorwaarden van toepassing, welke staan vermeld op de website onder reglementen.

Trimleden
Naast de mogelijkheid om u of uw kind aan te melden als spelend lid kunt u er voor kiezen trainingslid (trimlid) te worden. Een trimlid krijgt de gelegenheid gedurende het seizoen te trainen op de aangegeven dag en tijd volgens het trainingsschema. Een trimlid is niet gerechtigd om een of meerdere competitiewedstrijden te spelen, binnen de vereniging is dit recht alleen voorbehouden aan personen die spelend lid zijn. De contributie voor een trimlid is lager dan van een spelend lid, waardoor het spelen van competitiewedstrijden onrechtvaardig is. Daarnaast is een trimlid niet verzekerd bij de KNHB tijdens competitiewedstrijden. 

Categorie-indeling
Senioren
18 jaar en ouder


Junioren A              

Zij die per 1 oktober van het lopende verenigingsjaar 16 tot 18 jaar zijn.

Junioren B

Zij die per 1 oktober van het lopende verenigingsjaar 14 tot 16 jaar zijn.

Junioren C

Zij die per 1 oktober van het lopende verenigingsjaar 12 tot 14 jaar zijn.

Junioren D

Zij die per 1 oktober van het lopende verenigingsjaar 10 tot 12 jaar zijn.

Junioren E

Zij die per 1 oktober van het lopende verenigingsjaar 8 tot 10 jaar zijn.

Junioren F

Zij die per 1 oktober van het lopende verenigingsjaar 6 tot 8 jaar zijn.

Funkey Hockey

Zij die per 1 oktober van het lopende verenigingsjaar 4 tot 6 jaar zijn. 

Trimleden

Vanaf 6 jaar tot .....                                 


 

Junioren

Jongste jeugd

Senioren

Hoofdsponsor

Vacaturebank

Bovelander toernooi

Sponsor