Tenue

Het officiële wedstrijdtenue van MHC bestaat uit een blauw shirt, donkerbruine broek/rok en blauwe sokken met MHC logo.

Het gehele wedstrijdtenue is verkrijgbaar bij de Kledingcommissie, Eveline Oome.

Het shirt krijg je in bruikleen van de vereniging tegen een kleine vergoeding per seizoen, die wordt geïnd bij de contributie. De broek/rokje en de sokken dien je zelf aan te schaffen.

Kosten:

Broek of rokje maat 116 t/m 164 € 27,50
Broek of rokje maat XS t/m XXL € 32,50
Sokken per paar € 12,50 (vanaf maat 27-30 t/m maat 43-46, maat 47-50 wordt later dit jaar verwacht).

Heb je iets nodig van het tenue mail dan naar [email protected]
In hele dringende gevallen kun je telefonisch contact opnemen, telnr 06-52666693.

Voor alle overige hockeyartikelen zoals de schoenen, sticks en je trainingsuitrusting kun je terecht bij Intersport Oosterhout. Intersport is de hoofdsponsor van MHC Made. Je krijgt een ledenkorting op wat je daar koopt én je helpt daarmee ook MHC. Een percentage van wat jij koopt bij Intersport komt ten goede van onze hockeyvereniging!

Wedstrijdshirt
Het wedstrijdshirt van MHC is eigendom van de vereniging en wordt in bruikleen gesteld aan de leden.

MHC rekent aan alle competitie spelende leden, per hockeyseizoen, een bruikleenvergoeding van € 10,- door. Deze vergoeding wordt geïncasseerd bij de eerste contributietermijn in oktober.

Voor het aanvragen van een wedstrijdshirt kunt u contact opnemen met onze kledingcommissie. U kunt per mail, [email protected], doorgeven in welk team u of uw kind speelt en de maat van het benodigde shirt. Vergeet niet uw lidnummer erbij te vermelden. U ontvangt van de kledingcommissie een bericht waar en wanneer het shirt kan worden afgehaald. Wedstrijdshirts worden enkel verstrekt na ondertekening van een bruikleenovereenkomst.

Jaarlijks inleveren en uitgeven wedstrijdshirts
Aan het einde van elk hockeyseizoen ontvangt u een bericht met aangeven data wanneer u het shirt dient te retourneren aan MHC. Tijdens de zomerstop worden alle shirts gecontroleerd op juistheid.

Aan het begin van het nieuwe hockeyseizoen krijgt u de gelegenheid uw shirt weer op te halen en eventueel (vooral voor jeugdleden van toepassing) in een andere maat.

Hockeysticks
Voor proefleden die nog willen proberen of ze hockey een leuke sport vinden, zijn er sticks in het clubhuis beschikbaar.
Overweegt u de aanschaf van een stick, laat u dan goed informeren over welke stick voor u of uw kind geschikt is. U kunt ook kijken op de TK stick selector.

Scheenbeschermers
Het dragen van scheenbeschermers is verplicht.

Gebitsbescherming
Vanaf 1 augustus 2015 is het dragen van een bitje verplicht.