Belangrijke mededelingen start najaarscompetitie MHC Made

Beste (ouders van) leden,

Namens het bestuur van MHC Made hopen we dat iedereen een goede zomervakantie heeft gehad, ondanks de coronaperikelen die voor een hoop verandering zorgt en heeft gezorgd. Het eerste speelweekend van de najaarscompetitie staat voor de deur. Het weekend van 5 en 6 september mogen we – eindelijk – weer het veld betreden en wedstrijden spelen.

Wegens de coronaperikelen wordt het een andere competitie dan we gewend zijn. Daarom jullie aandacht voor de volgende basisregels voor iedereen:

- blijf bij klachten thuis en laat je testen;

- houd 1,5 meter afstand van anderen;

- was vaak je handen en hoest en nies in je elleboog;

- vermijd drukte; ga weg als het (te) druk is.

Voornoemde regels gelden zowel voor spelers als voor toeschouwers.

Naast die regels hanteren we bij MHC Made het corona protocol, welke door de KNHB is geïntroduceerd.

Voor vragen en/of opmerkingen over coronaregels bij MHC Made kan je terecht bij het barpersoneel. Het barpersoneel is op de hoogte van de regels en kan schakelen met een coronaverantwoordelijke binnen onze club.

Aangezien het onkruid weer flink is gegroeid wordt op woensdagavond 2 september a.s. een vrijwilligersavond gehouden. Om 19:00 uur vragen we zoveel mogelijk leden/ ouders van leden te helpen bij het wieden van onkruid en het treffen van de benodigde coronamaatregelen voor onze club. Aangezien de werkzaamheden buiten plaatsvinden kunnen we de afstand van 1.5 meter goed waarborgen.

Tot slot is de datum voor de ALV bekend. Op donderdagavond 1 oktober wordt de ALV gehouden. Wij nodigen je uit om vanaf 19:00 uur de ALV bij te wonen. Nu in deze coronatijden is het des te belangrijker dat we samen onze hockeyclub draaiende houden en kunnen blijven houden.Een officiële uitnodiging volgt nog.

Wij wensen iedereen een sportief, maar bovenal een gezond hockeyseizoen toe.

Namens het bestuur van MHC Made,

Xander de Graaff