MHC website 1.jpg MHC website 10.jpg MHC website 11.jpg MHC website 12.jpg MHC website 13.jpg MHC website 14.jpg MHC website 15.jpg MHC website 16.jpg MHC website 17.jpg MHC website 18.jpg MHC website 19.jpg MHC website 2.jpg MHC website 20.jpg MHC website 21.jpg MHC website 22.jpg MHC website 23.jpg MHC website 24.jpg MHC website 3.jpg MHC website 4.jpg MHC website 5.jpg MHC website 6.jpg MHC website 8.jpg MHC website 9.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Bestuur Februari
14

Nationale Hockey- & Keepersdag 2020

Start het veldhockeyseizoen materclasses van 10 (jeugd)internationals

Hoe kan je de tweede seizoenshelft beter beginnen dan met een masterclass van de beste hockeyers en hockeysters? Met de Nationale Hockey- en Keepersdag. Ieder jaar komen er meer dan 200 leergierige kinderen die de dag van hun leven hebben. En als je er bij bent, dan gaan wij er voor zorgen dat jij al je vragen hebt kunnen stellen aan de topspelers en dat je aan iedereen een handtekening kan vragen. Maar het leukste is natuurlijk dat we de hele dag de nieuwste, leukste en meest uitdagende hockeyoefeningen doen, waarbij je zult merken dat je echt beter wordt. Dat is nog eens een goede start!

De Nationale Hockey- & Keepersdag is op 22 februariin Laren (nh). Het programma is van 10:30 t/m 16:30 uur en voor alles wordt gezorgd; tussendoortjes, drinken en lunch.

Aanmelden of meer informatie: https://hockeykampen.com/categorie/hockeykamp/holiday-period/voorjaar

Zien wij jou ook de 22e?

NATIONALE SPORTKAMPEN

Gerelateerde nieuwsberichten

Junioren

Jongste jeugd

Senioren

Hoofdsponsor

Vacaturebank

Bovelander toernooi

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsor

Hockey.nl