Bestuur April

Nieuwe voorzitter MHC

Nieuws afbeelding

Beste (groot-ouders) leden , ere-leden en vrijwilligers,

Het is zover , met enige trots mogen wij aankondigen dat Xander mij zal opvolgen als voorzitter van het bestuur van MHC Made. Met ingang van heden zal hij verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse zaken. Het officiële moment moeten wij nog inplannen en tot die tijd zal ik proberen Xander zo goed mogelijk in te werken en alle mooie ins-, en outs van onze prachtclub doorgeven.

Xander is de jongste voorzitter tot nu toe , maar hij zal zeker niet de minste worden. Hij is een echte MHC -er , daarnaast is hij ambitieus, serieus en zeer sociaal.

Hieronder volgt een korte introductie.

Groeten,mede namens het bestuur,

Joyce van Hees