Banner scheidsbedankt XL (2).jpg IMG_3810.jpg IMG_3822.jpg IMG_3832.jpg IMG_3850.jpg IMG_5243.jpg Kees_1699.png Kees_1808.png Kees_3383.png Kees_3837.png Kees_4500.png Kees_5133.png Kees_8226.png Kees_9810.png Kees_9964.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Arbitrage Februari
22

Scheidsrechtersexamen

Nieuws afbeelding

TROTS EN ENTHOUSIAST!
Gisteravond hebben 37 leden en een aantal ouders het scheidsrechtersexamen afgelegd. Wij zijn dan ook trots op de 17 nieuwe scheidsrechters. Het werd een echte "battle of the ages” waarbij de ouders als winnaars uit de bus kwamen. Maar we mogen ook trots zijn op onze nieuwe jongste scheidsrechter Rayvan (14 jaar). Iedereen van harte!
Vanaf november zijn we bezig geweest met het voorbereiden op deze examenavond door middel van workshops, een online e-learning en een opfrisavond. Met als klapper het examen gisteravond. Het was bloed, zweet en tranen. Er komt in juni nog een herexamen. Nader bericht hierover volgt.
Zaterdag 16 maart gaat de lentecompetitie van start. Achter de schermen wordt er weer hard gewerkt aan de planning door zowel de wedstrijdcommissie als de arbitragecommissie. Alle communicatielijnen staan open, de hotline rinkelt alweer en de tuchtcommissie staat op scherp. Laten we er met zijn allen een sportief en gezellig seizoen van maken.
Loop je als scheidsrechter ergens tegen aan? Heb je vragen over de spelregels? Schroom niet om ons te bellen of te mailen.
Tot ziens op de club!
Namens de arbitragecommissie,
Karijn de Koning en Liesbeth Jacobs

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Junioren

Jongste jeugd

Senioren

Hoofdsponsor

Vacaturebank

Bovelander toernooi

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsor