Inschrijvingsformulier

Proeflid worden?

Hiervoor moet U(w Kind) de volgende stappen doorlopen, wat U en onze vereniging tijd bespaart en beperkt de kans op fouten.
1. Alle gegevens invullen, zodat uw gegevens in onze database komen.
2. Hiervan krijgt U van een bevestigingsmail.
3. Deze mail is tevens het inschrijfformulier dat U ondertekent als U lid wilt worden.
4. U wordt hierdoor in ons bestand opgenomen als proeflid, waarmee U recht heeft op  een 3-tal proeftrainingen.
5. U krijgt vervolgens een email waarin word aangegeven waar, wanneer en bij wie het proeflid kan gaan trainen.
6. Onze ledenadministratie houdt bij hoeveel proeflessen er zijn geweest en na een aantal weken krijgt U een herinnering om uw kind in te schrijven.
De proefleden hebben sportieve kleding nodig, bitje, scheenbeschermers en sportschoenen. Ze kunnen gedurende de proeftijd een stick van de club lenen.
Ik zie U graag op het hockeyveld en bij vragen kunt een email sturen naar [email protected]

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)